ЗАХОДИ В ЦЕНТРІ ЗАЙНЯТОСТІ

  • 363

Питання захисту прав дітей на сьогодні є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики. Конвенцією ООН про права дитини визначено, що дитині для повного і гармонійного розвитку необхідно зростати в сімейному оточенні, в атмосфері щастя, любові та розуміння.

З метою популяризації сімейних форм виховання та пошуку нових кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі,  опікуни (піклувальники), патронатні вихователі, усиновителі, 15 вересня 2021 року провідним фахівцем із соціальної роботи відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Тетяною СВИНАР проведено інформаційний захід для осіб, які перебувають на обліку  в Лохвицькій районній філії Полтавського обласного центру зайнятості на тему: «Альтернативні форми сімейного виховання».

До уваги учасників заходу було представлено інформацію щодо сімейних форм виховання, прав та обов’язків прийомних батьків, батьків-вихователів, патронатних вихователів, опікунів (піклувальників), усиновителів, їх основних завдань та цілей.Фото без опису