МУЛЬТИМЕДІЙНИЙ КОМПЛЕКС ДЛЯ ВАСИЛЬКІВСЬКИХ ШКОЛЯРІВ ВІД АТ «УКРГАЗВИДОБУВАННЯ»

  • 492

Сучасну школу і освіту в ній вже неможливо уявити без комп’ютерної техніки, мультимедійних технологій та зручно облаштованих кімнат.

У селі Васильки, яке входить до складу Лохвицької територіальної громади, в одному приміщенні розташовані Васильківська філія Лохвицької гімназії №1 та ДНЗ ясла-садочок «Веселка».

Донедавна заклад не мав сучасних засобів спілкування  вчителя з учнями для проведення інтерактивних занять, чого вимагають реалії сьогодення. Також був відсутній простір для комфортного відпочинку  дітей в школі  під час перерв та в позашкільний час.

Наразі ситуація змінилася. Завдяки реалізації проєкту – «Облаштування  мультимедійного інтерактивного комплексу в кімнаті відпочинку» в Васильківській філії Лохвицької гімназії № 1 вдалося задовольнити потребу  відразу двох закладів – школи та садочка.

Придбання мультимедійного інтерактивного комплексу, п’яти  комп’ютерів, телевізора та трьох крісел-груш для Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 профінансоване АТ «Укргазвидобування» у рамках проєкту «Школа майбутнього».

Відтепер за допомогою сучасних технологій вчителі зможуть проводити заняття в кімнаті відпочинку з наочним відображенням на великому екрані. Такий процес навчання зробить урок привабливим і сучасним. Вихованці  дитячого садочка матимуть змогу переглядати мультфільми та пізнавальні розвиваючі передачі.  Мультимедійні презентації та слайди викликають у школярів живий інтерес і є гарним наочним посібником і демонстраційним матеріалом, що сприяє результативності освітнього процесу.

З подарунками для учнів та вчителів у Васильківській філії Лохвицької гімназії №1 на урочистому відкритті кімнати відпочинку з мультимедійним комплексом побували заступник директора з земельних та соціальних питань ГПУ «Полтавагазвидобування» Віталій Хівренко та начальник відділу регіонального розвитку ГПУ «Полтавагазвидобування» Марія Куруа. Лохвицький міський голова Віктор Радько, начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Заїка,  завідувачка Васильківської філії Лохвицької гімназії №1 Надія Цапко, староста Валентина Петрашева та учні школи подякували представникам АТ «Укргазвидобування» за те, що компанія, демонструючи свою соціальну корпоративну відповідальність, допомогла втілити дитячі мрії сільських школярів.Фото без опису