26 вересня – Всеукраїнський день дошкілля

  • 469

ШАНОВНІ ВИХОВАТЕЛІ ТА ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята!     Ваша робота вимагає від людини мудрості та майстерності, турботи та терпіння, любові та безмежної відданості. Фото без опису

Дошкільний вік – важливий і відповідальний період у житті дітей, адже в цей час у них формується особистість, закладаються основи здоров’я та спосіб мислення. І саме  завдяки  мудрим і турботливим дорослим  малюки пізнають секрети навколишнього світу.

Вихователі, помічники вихователів, музичні керівники, інструктори з фізичної культури, медсестри, психологи, логопеди – саме ви проводите цікаві заняття, прогулянки, екскурсії, свята, відповідаєте за збереження  життя та здоров’я  вихованців.

Тож щира подяка всім працівникам закладів дошкільної освіти нашої громади за щоденну самовіддачу, любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, талант, наполегливість і високий професіоналізм!

Хай і надалі ваша педагогічна майстерність щодня наповнює життя дітей радістю і щастям! Хай посмішки ваших вихованців дарують вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя буде наповнене щастям, добром та достатком. Хай в оселях ваших панують світло і злагода, а в серцях – добро і мудрість.

Бажаю вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення, нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО