ДЕНЬ СЕЛА ЯХНИКИ

  • 1192

День села – завжди особливе свято для його мешканців та гостей. Адже це свято єднання, яке пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє, пробуджує любов до рідної землі, своєї малої батьківщини.

У суботу, 25 вересня,  гарне і  радісне свято – День села – завітало у Яхники. Осердям святкування став Яхниківський сільський будинок культури. У його холі розгорнулися виставки  виробів декоративно-вжиткового мистецтва, для розваги яхниківських дітлахів працювали аніматори та ростові ляльки.

А основні події, звісно ж, зосередилися на святковій сцені. Найкращі слова вітань односельцям адресувала староста  Наталія Сердюк, яка   побажала усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою. Аби розділити з мешканцями села Яхники радість урочистого дня, на святі побував і Лохвицький міський голова Віктор Радько.  

Під час святкового заходу місцеві аматори сцени дарували чудові пісні та гарний настрій всім присутнім. Щедрі оплески односельців були їм за це нагородою. Особливо тепло сприйняли глядачі концертну програму у виконанні заслуженого артиста України Олексія Похвали.

І було на День села все – і танці під «живу» музику, і частування кашею та смаколиками, і святковий феєрверк. Все це створило неповторну приємну атмосферу свята, яка надовго запам’ятається яхничанам. Фото без опису