НОВІ ПАРКАНИ У ДВОХ ШКОЛАХ ГРОМАДИ

  • 972

З ініціативи Лохвицької міської ради з метою створення безпечних та естетичних умов для учнівських та педагогічних колективів загальноосвітніх закладів Лохвицької громади, на територіях Гирявоісковецької ЗОШ та Ригівської філії Лохвицької гімназії №1, в приміщенні якої розташований ЗДО «Барвінок»,  проведено заміну старих парканів.

Паркан для  навчального закладу – необхідність, що гарантує безпеку дітей. Це перешкода, яка вберігає від травматизму та нещасних випадків, адже поряд зі школою  чи дитячим садочком  зазвичай пролягає дорога. І, звісно ж, для подвір’я школи паркан виконує важливу естетичну функцію, поліпшує благоустрій та створює територію затишку. 

На  подвір’ї Гирявоісковецької школи встановлено 11 секцій залізобетонного паркану. Це надало належного вигляду центральному входу у будівлю школи.

Шкільне подвір’я Ригівської філії Лохвицької гімназії №1 повністю огороджене новим парканом, довжина якого становить 110 метрів. Це створило безпечне середовище для учнів та вихованців дитячого садочка. Фото без опису