З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

  • 754

Щороку, в останній день вересня, у день великого християнського свята Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, в Україні відзначається День усиновлення. Це надзвичайно тепле свято не лише для всієї територіальної громади, а й для батьків і дітей, які стали однією родиною, адже в Лохвицькій територіальній громаді функціонує 1 дитячий будинок сімейного типу, 6 прийомних сімей, 16 сімей опікунів/піклувальників, в яких виховується  35 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та 11 сімей усиновлювачів, в яких виховується 13 дітей.

Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але разом з тим – найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою є посмішки щасливих дітей, які дарують радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Ми щиро вітаємо усиновителів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова вдячності з нагоди Дня усиновлення. Ви подарували кожній дитині, яка зростає у вашій сім'ї найважливіше – щастя мати родину, батьків. Ви відкрили дітям своє серце, розділили з ними свою любов і душевне тепло.

Бажаю всім вам міцного здоров'я, щастя та злагоди. Хай щедрість і милосердя ваших душ примножується з кожним днем. Нехай Віра, Надія Любов ніколи не покидають ваші серця. Нехай ваші домівки наповнюються дзвінким дитячим сміхом, здоровими та успішними зростають ваші діти!Фото без опису

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО