В ЦЕНТРІ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРИВІТАЛИ ВЕТЕРАНІВ ТА ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ

  • 453

30 вересня 2021 року напередодні Дня ветерана та Міжнародного дня людей поважного віку в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради спільно з Лохвицькою районною організацією ветеранів в теплій атмосфері, з дотриманням карантинних вимог, було проведено святкове привітання громадян мудрого віку та ветеранів з їхнім днем.

З вітальними словами до гостей звернулись голова Лохвицької районної організації ветеранів Володимир СЕВАСТЬЯНОВ та директор Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Світлана ЖДАН.

Встановлення Дня ветерана у нашій країні засвідчує глибоку пошану суспільства до людей старшого покоління, посилення уваги до їхніх потреб, високу оцінку їх трудових подвигів, неоціненного внеску їх у становлення Української держави, зміцнення її економічного та культурного потенціалу.

На веселій ноті прозвучали українські  пісні у виконанні ветеранів праці Володимира ЄНИ та Миколи ЗУБАНЯ, а також гуморески, які прочитала Валентина ШИПАК.

В Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради до свята були також проведені виставки світлин студента «Університету третього віку» Дмитра ЗІННИКА та вишиваних робіт студентки Катерини КУЗЬМЕНКО, які викликали жвавий інтерес у гостей. Фото без опису