3 жовтня – День працівників освіти України

  • 318

ШАНОВНІ  ВЧИТЕЛІ, ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ ОСВІТЯНСЬКОЇ ГАЛУЗІ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Щиро вітаю вас з Днем працівників освіти України, який святкується у    першу неділю жовтня, та Всесвітнім днем учителя, який світова спільнота  відзначає 5 жовтня.  

Педагог – одна з найблагородніших професій. Кожен із нас згадує своїх вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскру знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Праця вчителя  – справа відповідальна, адже це не просто професія. Це покликання душі, самовідданість та вічний пошук істини.

Саме ви, шановні педагоги, невтомно і наполегливо плекаєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи, будівничими нової заможної та процвітаючої  України.

Тож прийміть глибоку вдячність за вашу подвижницьку працю, вірність обов’язку, відданість ідеалам добра, правди і гуманізму. Будьте й надалі світочами у всебічному житті  учнів,  даруючи їм скарби знань та тепло своїх сердець! Низький уклін вам за професіоналізм, витримку, терпіння, за любов до обраної справи, самовідданість і багатство душі.

Хай освітянська нива, засіяна вашою невтомною працею, сходить новими талантами, яскравими особистостями та визначними перемогами й здобутками  ваших учнів, які прославлять нашу Лохвицьку громаду. Хай щедрою на добро  і здоров’я буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а вaшi серця зiгрiває людська повага, довiра та любов. Зі святом, дорогі вчителі! Фото без опису

            З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО