ЩИРІ ВІТАННЯ ДЛЯ ПЕДАГОГІВ ГРОМАДИ

  • 1446

Традиційно у першу неділю жовтня Україна відзначає шановане і радісне свято – День  працівників освіти. Бо, незважаючи на плин часу, кожен згадує своїх улюблених вчителів  як надійних порадників і добрих наставників,  яким завдячує життєвими успіхами.

З нагоди Дня вчителя у закладах загальної середньої освіти Лохвицької міської територіальної громади відбулися урочистості та святкові концерти, присвячені представникам однієї з найблагородніших професій.

Свято  педагогів – особливий день для старшокласників, які в день шкільного самоврядування випробували сили, перейнявши на себе роль вчителів. Це був особливий день для учнів, які з радістю вітали букетами квітів своїх класних керівників та вчителів-предметників.

У кожній з шкіл та філіях святкування Дня педагогічних працівників відбувалося по-різному. Тут було місце і пісням, і танцям, і веселим інсценівкам. Незмінними залишалися щирі слова вдячності вчителям за їх щоденну копітку працю, за міцні знання та тепло сердець, які вони віддають дітям.

За результативну роботу, успіхи та досягнення ряд педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти громади нагороджено Грамотами відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради. 

Лохвицька міська територіальна громада приєднується до теплих привітань на адресу освітян та щиро бажає всій педагогічній плеяді наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі і, найголовніше, –    здібних і старанних учнів!Фото без опису