В «УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ВІДБУЛОСЯ ЗАНЯТТЯ, НА ЯКЕ ЗАВІТАЛИ ЛІКАРІ

  • 498

Щорічно у другий четвер жовтня світова громадськість відзначає Всесвітній день захисту зору, який проводиться під егідою Всесвітньої організації охорони здоров’я з метою профілактики офтальмологічних захворювань. Особливо актуальне дане питання для людей поважного віку.

07 жовтня 2021 року в Центрі надання соціальних послуг Лохвицької міської ради для слухачів «Університету третього віку» лікар-офтальмолог КНП Лохвицької міської лікарні Олександр СУДЕЙКО розповів про хвороби органів зору, які найчастіше зустрічаються у зрілому віці та наголосив на методах профілактики та вчасного лікування даних захворювань. У присутніх ця тема викликала дуже велику зацікавленість та жваве обговорення. До лікаря було багато запитань, на які всі отримали компетентні відповіді.

А  тему вакцинації від COVID-19 висвітлив слухачам головний лікар КНП Лохвицький центр первинної медико-санітарної допомоги Микола ЛИСЕНКО. Багато було питань про протипокази.  Деякі ставили питання, які багато в чому перегукувалися з поширеними фейками в соціальних мережах. Відповіді ж ґрунтувалися на основах доказової медицини.Фото без опису