БРЕНД-ШЕФ! ЦІКАВО! КОРИСНО! СУЧАСНО!

  • 750

Невід’ємним елементом створення в навчальних закладах умов для збереження та зміцнення здоров’я дітей є організація якісного та збалансованого харчування.

У суботу, 9 жовтня 2021 року, в їдальні Лохвицької гімназії №1 відбувся майстер-клас від шеф-кухарів фірми Retigo Апанасенка Олексія та Бабенка Олексія, які продемонстрували можливості пароконвектомата.

На сьогодні пароконвектомат є «серцем» на професійній кухні і має бути у всіх закладах, починаючи від шкільної їдальні і закінчуючи відомими ресторанами. Адже пароконвекційна піч (пароконвектомат) заміняє кілька видів обладнання.

У їдальню Лохвицької гімназії №1 це обладнання було  придбане у рамках реалізації проєкту модернізації харчоблоку.

Шеф-кухарі на презентації ознайомили працівників харчоблоку з приготуванням різних страв у пароконвектоматі. Продемонстрували аксесуари, які полегшують роботу кухарів. Відкрили чимало секретів, які потрібні при готуванні тих чи інших страв, і які впливають на їх смакові якості.

Бригада кухарів Лохвицької гімназії поповнила свої професійні знання, які в повній мірі використають в роботі.

Майстер-клас відвідали Лохвицький міський міський голова Віктор Радько, перший заступник міського голови Сергій Шрамко, начальник відділу освіти виконавчого комітету міської ради Тетяна Заїка, директори та кухарі шкіл Лохвицької громади.

Присутні поласували смачними стравами і пересвідчилися на практиці  у широких можливостях пароконвектомата – цього сучасного, надійного та багатофункціонального обладнання,  яке спростить  щоденну роботу кухарів та дозволить годувати дітей здоровою, корисною та смачною їжею. Фото без опису