Святкове вітання Лохвицького міського голови

  • 628

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!
ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди потрійного свята: Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці!

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злісних посягань: і в часи козаччини, і під час фашистської навали. Особливо гостро ми відчуваємо вдячність до воїнів-захисників  зараз – під час російської агресії на сході нашої країни.

Адже всі розуміють, що найцінніше в нашому житті – це мир, спокій і стабільність. Під захистом українських військових, завдяки самовідданості наших бійців, ми спокійно живемо у своїх домівках, трудимося на своїй землі під мирним небом. Кожної миті ми повинні пам’ятати про це, усвідомлювати, що саме наші воїни виборюють для свого народу мирне майбутнє.

У цей день ми низько схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Низько вклоняємося захисникам і захисницям України, котрі  нині несуть нелегку військову службу, виявляють мужність, стійкість, витримку,  відстоюючи незалежність і територіальну цілісність нашої держави.  Ми всі віримо, що їх патріотичний дух, незламна воля до перемоги здолають будь-які перешкоди, принесуть нашій країні довгоочікуваний мир.

Тож із найкращими побажаннями добра, здоров’я, світлого настрою та професійних успіхів щиро вітаю всіх, хто в житті має високу честь носити горде ім’я захисників України! Хай ваші сила та мужність завжди живляться любов'ю та підтримкою близьких і рідних. Хай сьогодні та завжди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці! Слава Україні! Героям слава!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКОФото без опису