ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

  • 1483

13 жовтня 2021 року спеціалісти відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради Оксана БОГОДІСТ та Тетяна СВИНАР спільно з представником другого відділу Миргородського районного ТЦК та СП Юрієм КОЛОМІЙЦЕМ відвідали родини загиблих учасників АТО.

День захисника України пройшов крізь віки та уособлює в собі військову доблесть, героїзм, мужність наших захисників, які і сьогодні стоять на сторожі нашого спокою. Це свято для тих, хто в будь-який момент готовий полишити тепло власних домівок та стати на захист найголовнішого - своєї сім’ї та Батьківщини.

Висловлюємо щирі слова подяки матерям, сини яких загинули, захищаючи Україну та віримо, що їх подвиг недаремний та закарбований у пам’яті нащадків. Шана пам’яті загиблих героїв. Вони завжди залишатимуться прикладом жертовності та любові до України.
І сьогодні ми звертаємось до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Аби на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов’ю, щирістю і всепрощенням. Фото без опису