ЛОХВИЦЮ ПРИКРАСИЛИ НОВА БРУКІВКА, ПІДНЯТІ КВІТНИКИ ТА ЗЕЛЕНІ ГАЗОНИ

  • 340

Пішохідні доріжки однієї з центральних частин міста Лохвиця, які проходять від будинку №2 до будинку №30 по вулиці Героїв України, осучаснили свій вигляд завдяки проєкту капітального ремонту, реалізованому Лохвицькою міською радою.  

У рамках проєкту бруківкою «Старе місто», яка внесла у міський простір ноту шляхетності, вимощено 1540 м кв. доріжки, в тім числі 7 пандусів (спусків для людей з особливими потребами та мам з дитячими візочками), а також  п’ять сходів площею 139 м кв.

Оригінальною окрасою території стали 3 підняті клумби різної форми, які здалеку привертають увагу прохожих. Одна з них обладнана лавкою, котру як зручність вже облюбували для відпочинку лохвичани і гості міста.

Тішать око і доглянуті газони вздовж пішохідних доріжок.  Після завезення ґрунту проведений осінній посів газонної трави,  що дружно зійшла і зазеленіла.

Тож наразі Лохвицю прикрашають нова тротуарна плитка, підняті квітники і  зелені газони, створюючи  приємну картину мальовничого міського ландшафту. Фото без опису