ЗАВЕРШУЄТЬСЯ ВЛАШТУВАННЯ МУЛЬТИФУНКЦІОНАЛЬНОГО СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА У ЗОШ №2

  • 450

Лохвицька міська рада, дбаючи про рівний доступ до спортивної інфраструктури учнів шкіл, на території Лохвицької ЗОШ №2 завершує реалізацію проєкту «Реконструкція мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту по вул. Шкільна, 10 в м. Лохвиця».

Обсяг виконаних робіт масштабний. Це і влаштування кількашарової основи майданчика з піску та щебеню різних фракцій, обгородження її  периметру  поребриком, монтаж підсилюючої армуючої сітки та бетонування поверхні майбутнього спортивного поля, монтаж загороджувальних конструкцій з хвіртками і ворітьми, встановлення електроопор та влаштування освітлення, парковки для техніки, пішохідної доріжки з тротуарної плитки.

Наразі підрядники влаштували поліуретанове покриття майданчика з нанесенням розмітки, встановили баскетбольні щити та сітку для гри в волейбол та великий теніс.  

Одним з останніх штрихів у будівництві спортивного об’єкта є укладання плитки на пішохідній доріжці вздовж спортивного майданчика, яка веде до іншої споруди – майданчика для гри в міні-футбол, спорудження якого на території школи теж підходить до завершення.