28 жовтня – 77-а річниця вигнання нацистів з України

  • 1357

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення славної дати в історії нашої держави – 77-ї річниці визволення України від фашистських загарбників, свята, яке відзначається в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Крізь вогонь і кров, страждання і смерть, гіркоту поразок і радість перемог, долаючи нелюдські випробування, що їх принесла війна,  українці разом з усіма народами антигітлерівської коаліції прийшли до всесвітньо-історичної перемоги над фашизмом.

Сьогодні ми з глибокою вдячністю згадуємо тих,  хто у нелегкі воєнні роки відстояв свободу рідної землі, врятував її від поневолення, створив передумови для того, щоб жити у власній, незалежній українській державі.  Їх подвиг назавжди залишиться взірцем вірного і чесного служіння Батьківщині, своєму народові.

Про ті страшні роки, мужність і героїзм визволителів ми  не маємо права забувати, аби цінувати мирне сьогодення, трудовий внесок старшого покоління у відродження  України.

Пам’ятаймо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів! Хай у серці кожного з нас живе пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в тій жахливій війні.

Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. Вічна слава воїнам, що полягли в боях за свободу і незалежність України! Слава воїнам-переможцям! Слава Україні!

       З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО Фото без опису