Лохвицька міська територіальна громада разом з НАК «Нафтогаз України» долучилася до проєкту «Greening of the Planet»

  • 1033

Лохвицька міська територіальна громада в рамках співпраці з АТ «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України»  30 жовтня долучилася до участі у новому екологічному  проєкті «Енергія відновлення Землі», який реалізовується  у межах глобальної ініціативи «Greening of the Planet».

Метою проекту є відновлення екосистеми Землі, масштабне озеленення планети та привернення уваги до найбільшої проблеми століття –  глобальної зміни клімату, яку всі ми спостерігаємо протягом останніх років. Того дня громади виробничої присутності АТ «Укргазвидобування» об’єдналися у межах глобальної ініціативи по висадженню 1 000 000 дерев.

Для кожної людини турбота про планету починається зі свого  міста чи села. Мешканці  Лохвицької міської територіальної громади скористалися гарною нагодою висадити нові дерева і кущі, прикрасивши ними  сквер Героїв України міста Лохвиця. 

Сакура, ялина, слива, груша Каллеріана, катальпа бігноєвидна, ликвидамбар смолоносний, Клен Фримана, граб звичайний, барбарис, гортензія, гінкго Білоба,черемха, бояришник колючий,  жасмин садовий – такі дерева (23 шт.) та кущі (42 шт.) у сквері посадили учасники акції, серед яких були присутні працівники Лохвицької міської ради на чолі з міським головою Віктором Радьком та представники АТ «Укргазвидобування» НАК «Нафтогаз України». 

Мешканці Лохвицької міської територіальної громади щиро дякують організаторам  акції від НАК «Нафтогаз України» та Greening of the Planet за унікальну можливість долучитися до акції озеленення нашої громади та взяти участь у висадці дерев в знак підтримки і турботи про  довкілля. Фото без опису