7 листопада – День працівника соціальної сфери України

  • 1655

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЛОХВИЧЧИНИ!
Щиро та сердечно вітаю вас із професійним святом, яке ви традиційно відзначаєте в першу неділю листопада.

Соціальний захист – це особлива галузь, яка найближче стоїть до життєвих інтересів усіх громадян.

Пенсіонери та інваліди, діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, одинокі пристарілі та безробітні – це ті люди, які потребують особливої уваги та підтримки з боку суспільства, представниками якого є ви – соціальні працівники!

Піклуючись про людей, забезпечуючи надання соціальних гарантій і постійної, всебічної і багатогранної допомоги всім, хто цього потребує, ви робите вагомий внесок у гуманізацію  українського суспільства, адже ваша щоденна праця наповнена милосердям, увагою і теплом.

День працівника соціальної сфери України нині відзначають  фахівці Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради, відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Лохвицької міської ради, Служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради, Пенсійного фонду, Центру зайнятості, Фонду соціального страхування та інших установ і організацій, які займаються цим відповідальним напрямком діяльності.

Дякую  всім за доброту і терпіння,  доброзичливість і  любов до людей!  Впевнений, що ваш гідний моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади. Міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку, наснаги та плідної праці на благо людей! Зі святом!

        З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО Фото без опису