9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва

  • 1751

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ КУЛЬТУРИ ТА МАЙСТРИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА! 
           Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята, яке сьогодні разом з вами святкує  вся Лохвицька громада!

          Всеукраїнський день працівників культури і аматорів народного мистецтва – це свято людей, серця яких полум’яніють  незгасимим творчим вогником, які зберігають, розвивають і відтворюють безцінні духовні скарби нашого народу.

          Наша культура одна з небагатьох, якій вдалося вистояти під натиском чужого впливу, зберегти свою самобутність і чистоту. Нині вона живе та розвивається завдяки натхненній праці представників галузі культури та майстрів народного мистецтва.           Адже без високої культурної самоідентичності українцям легко стати жертвами всіх, хто хоче бачити нас поділеними, посвареними, а тому слабкими.    Культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції – ось що потрібно нашій громаді і кожному з нас!

          Місія працівників культури – одна із найпрекрасніших у суспільстві. Ви даруєте  людям незабутні хвилини радості спілкування зі світом мистецтва, зберігаєте та розвиваєте кращі народні традиції, привносите в життя свято і гарний настрій. Саме завдяки вашим зусиллям, знанням, досвіду, таланту культура у своїх кращих творах і зразках служить нашому народу. Ви згуртовуєте навколо себе творчих людей – аматорів самодіяльного мистецтва, які є народними самородками талантів.

          Наша громада високо цінує  ваш вагомий внесок  у розвиток національної культури, адже без вашої підтримки і розуміння, ініціативності  та  творчої думки неможливі зміни на краще у нашому суспільному і духовному житті! Ми щиро вдячні вам за сумлінну працю, безперервний творчий пошук,  вагомі  мистецькі здобутки.

          Щиро бажаємо вам натхнення та людської вдячності! Нехай здійсняться всі ваші плани, надії та сподівання, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним! Хай щастить вам у творчості і особистому житті. Хай завжди палає яскравими барвами творчий вогник у ваших серцях!

          З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО 

Фото без опису