З ДНЕМ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ!

  • 393

У реаліях сьогодення культура та її роль у житті українського суспільства набирає все більшої цінності для розвитку нації. Культура формує національну спільність, об’єднує нас та робить не схожими на інших.

Сьогодні  наша громада словами щирої подяки, музичними вітаннями та запальними танцями  вшановувала працівників культури, які дружнім колом однодумців зібралися у Лохвицькому міському Будинку культури, аби  відзначити своє професійне свято.

З вітальними словами до працівників клубних закладів громади та Лохвицького міського будинку культури звернулися секретар міської ради Тетяна Василівна Даценко та перший заступник міського голови Сергій Юрійович Шрамко. Вони відмітили високу майстерність і професіоналізм подвижників своєї справи, завдяки яким культура на Лохвиччині розвивається, збагачується новими іменами та цікавими формами роботи.

За вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики  у сфері культури і мистецтва, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Почесну грамоту Полтавської обласної державної адміністрації було вручено  начальнику відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради Миргородського району Марченку Сергію Миколайовичу.  

Свідченням того, що наша громада високо цінує вагомий внесок працівників культури у розвиток національної культурної скарбниці стали нагороди від Лохвицької міської ради.

За плідну сумлінну працю, активну життєву позицію, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток національної культури, збереження кращих надбань українського фольклору, популяризацію народного мистецтва та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Грамотами Лохвицької міської ради нагороджено художнього керівника Яшницького сільського клубу Литвиненко Ольгу Олександрівну, художнього керівника Лохвицького міського будинку культури Кулик Валентину Миколаївну, директора Погарщинського сільського будинку культури Савченко Надію Григорівну, завідуючого Гамаліївським сільським клубом Миленка Олексія Григоровича, провідного спеціаліста відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради Плюйко Наталію Вікторівну.

Ряд працівників закладів культури Лохвицької територіальної громади було відзначено Грамотами відділу відділу культури, сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

У рамках святкового заходу були підведені підсумки щорічного конкурсу сценаріїв культурно-мистецьких заходів серед працівників культури Лохвицької територіальної громади. Його переможцями стали: 1 місце – Юлія Савченко (Гамаліївський сільський клуб), 1 місце – Світлана Кибкало (Токарівський сільський Будинок культури), ІІ місце – Петро Сеник  (Гаївщинський сільський Будинок культури), ІІ місце – Ольга Литвиненко  (Яшницький сільський клуб), ІІІ місце – Галина Паранченко (Мехедівський сільський клуб).

Тож щира дяка всім працівникам закладів культури Лохвицької територіальної громади за самовіддану працю, постійний творчий пошук, яскраві самобутні таланти! Нових вам здобутків у нелегкій, але такій важливій і потрібній  діяльності на ниві української культури та духовності!