Повідомлення про початок розроблення містобудівної документації – «Комплексний план просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області»

  • 398

У відповідності до норм Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо планування використання земель» Лохвицька міська рада оголошує про початок розроблення містобудівної документації – Комплексний план просторового розвитку територіїЛохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області.

Підстава: Рішення 17 сесії Лохвицької міської ради 8 скликання від 19 серпня 2021 року № 216  «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області».

Замовник: Виконавчий комітет Лохвицької міської ради Миргородського району Полтавської області.

Мета проекту: розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади – одночасно містобудівної документації на місцевому рівні та документації із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Пропозиції щодо врахування в містобудівній документації інтересів фізичних та юридичних осіб просимо подавати в письмовій формі до виконавчого комітету Лохвицької міської ради за адресою: 37200, м. Лохвиця. вул. Перемоги, 1 або на електронну адресу: arh@lmr.gov.ua.

Пропозиції приймаються до 1 грудня 2021 року.

РІШЕННЯ 04.11.2021 №328 Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Лохвицької територіальної громади Миргородського району Полтавської області

Фото без опису