Скликання позачергової 20 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання

  • 1633

Відповідно до пункту 8 частини 4 статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні»:
1. Скликати позачергову 20 сесію Лохвицької міської ради 8-го скликання, пленарне засідання якої провести 12.11.2021 року о 10:00 в приміщенні адміністративного будинку міської ради у м.Лохвиця по вул. Перемоги,1.

2. На розгляд позачергової 20 сесії Лохвицької міської ради внести питання:

- Про утворення лічильної комісії з питання таємного голосування за проєкт рішення «Про дострокове припинення повноважень секретаря Лохвицької міської ради восьмого скликання Даценко Т.В.».

- Про затвердження зразка бюлетеня для таємного голосування проєкту рішення «Про дострокове припинення повноважень секретаря Лохвицької міської ради восьмого скликання Даценко Т.В.».

- Про дострокове припинення повноважень секретаря Лохвицької міської ради восьмого скликання Даценко Т.В.

3. У зв’язку з скликанням позачергової сесії, відповідно до пункту 1 цього Розпорядження, внести зміни до Розпорядження міського голови №82 від 08.11.2021 «Про скликання 20 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання», а саме:

- в назві Розпорядження, числа та слова: «Про скликання 20 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання», змінити на числа та слова: «Про скликання 21 сесії Лохвицької міської ради 8-го скликання»

- в п.1 Розпорядження, числа та слова: «Скликати 20 сесію» замінити на числа та слова «Скликати 21 сесію»;

- в п.2 Розпорядження, числа та слова: «На розгляд 20 сесії» замінити на числа та слова: «На розгляд 21 сесії».Фото без опису