ІЗ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ДИТИНИ

  • 647

16 листопада 2021 року під головуванням Лохвицького міського голови Віктора Радька відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний якого були винесені для розгляду наступні питання:

1.Про позбавлення батьківських прав батьків відносно трьох малолітніх дітей, які за рішенням Лохвицького районного суду Полтавської області відібрані у батьків без позбавлення батьківських прав та затвердження відповідного висновку.

2. Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав матері відносно малолітньої дитини для подальшого його надання до Котелевського районного суду Полтавської області.

Обговоривши кожне питання, членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Згідно з Положенням, комісія є консультативно-дорадчим органом та відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення, та надає рекомендації виконавчому комітету Лохвицької міської ради щодо вирішення питання по суті.