ОСВІТЯНИ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ ОТРИМАЛИ 116 НОУТБУКІВ

  • 351

Педагоги з 47 громад Полтавщини отримали 2447 ноутбуків. Їх закупили за ініціативи «Ноутбук кожному вчителю» від Міністерства цифрової трансформації України та Міністерства освіти і науки України. На закупівлю ноутбуків на область надійшло 32,5 млн. грн. державної субвенції, ще 13 млн. грн. надали громади на умовах співфінансування.

З розумінням того, що цифровізація освіти – актуальна вимога часу для забезпечення ефективного навчального процесу, зокрема й в умовах пандемії, Лохвицька міська територіальна взяла участь у реалізації проєкту «Ноутбук кожному вчителю», виділивши зі свого бюджету 781 тис. 381 грн. на співфінансування придбання 116 ноутбуків.

У середу, 17 листопада, у Полтавській ОДА відбулося урочисте вручення сертифікатів на ноутбуки за участю голови облдержадміністрації Олега Синєгубова, заступника голови обласної ради Олексія Чепурка, директора Департаменту освіти і науки ПОДА Віти Ковальської та депутатів обласної ради.

Сьогодні, 18 листопада, начальник відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради Тетяна Заїка передала отримані ноутбуки директорам загальноосвітніх навчальних закладів громади.

Фото без опису