КОМАНДА «ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ» ЛОХВИЦЬКОЇ ГІМНАЗІЇ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ І ЕТАПУ КОНКУРСУ НА КРАЩИЙ ЗАХІД З НАЦІОНАЛЬНО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ

  • 1331

Освітні заклади Лохвицької громади, відповідно до Наказу Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА №296 від 9.08.2021 р., взяли участь у першому етапі конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання.

У зв’язку з епідеміологічними обмеженнями, запровадженими на території громади, конкурс проходив у режимі онлайн.  Його учасниками стали 8 команд: Лохвицької гімназії №1, Лохвицьких ЗОШ №2 та ЗОШ №3, Яхниківської, Лучанської, Гирявоісковецької, Токарівської ЗОШ та Лохвицького ЦДЮТ.

На конкурс були представлені художні  номери в номінації «Музично-театральна постановка».   Підводячи підсумки, журі відзначило високий художній та технічний рівень виконання номеру та якісне режисерське рішення у виступі команди гімназії №1 «Перезавантаження» (кер. Козика Л.В., Заїка С.О.), яка  стала переможцем  першого етапу конкурсу. ІІ місце посіла команда Лохвицької ЗОШ №2 «Нова генерація» (кер. Роман О.М.). ІІІ місце розділили між собою команди Лохвицького ЦДЮТ «Спалах» (кер. Захарова Н.Є.) та Гирявоісковецької ЗОШ «Зорецвіт» (кер. Дзюба Т.О.)

Переможець першого етапу – команда Лохвицької гімназії №1 «Перезавантаження» візьме участь у обласному етапі конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання, який відбудеться 10 грудня з використанням дистанційних технологій.