На території Пирятинської ОТГ відбулися моніторингові комісійні перевірки щодо дотримання протиепідемічних вимог

  • 957

Триває проведення  моніторингових комісійних перевірок установ, закладів громадського харчування і торгівлі  Пирятинської ОТГ з питань дотримання протиепідемічних вимог на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID – 19.

Мобільні групи, до складу яких увійшли представники Держпродспоживслужби, міської ради та нацполіції, перевірки об’єктів проводять щоденно, у т.ч. і вихідні.

За виявлені порушення протиепідемічних заходів у  період карантину у зв’язку з поширенням короновірусної хвороби на порушників були складені  протоколи про адміністративне  правопорушення,  відповідно  до частини  першої статті 44-3 КУпАП.

Фахівці перевірили заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, заклади громадського харчування, ринки, перукарні  та салони краси.

Найближчим  часом будуть обстежуватися  суб’єкти господарювання,  які надають стоматологічну допомогу, заклади фізичної культури та спорту, гуртожитки, готелі.

Також фахівці Держпродспоживслужби Полтавщини провели роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання щодо профілактики захворювання коронавірусною хворобою та необхідності виконання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

 

 За матеріалами Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області

Фото без опису