6 грудня – День Збройних сил України

  • 968

ШАНОВНІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ, ВЕТЕРАНИ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Сердечно вітаю всіх із Днем Збройних сил України – загальнонаціональним святом, яке уособлює мужність і героїзм оборонців рідної землі.

Професія військового – одна з найпочесніших у світі. Ці люди стоять на варті миру та спокою. Разом із витривалістю та незламністю вони несуть у своєму серці добро, патріотизм та чесність, що змушує усіх людей ставитися до них із повагою.

У складний і трагічний для України час саме військовослужбовці першими стали на захист держави, коли агресор ступив на нашу українську землю.

Сьогодні з молитвою на вустах, схиливши голови, згадуємо героїв, а серед них лохвичан, які в боротьбі за українську землю загинули на сході нашої держави. Ми будемо пам’ятати їх подвиг, як приклад самопожертви, патріотизму, мужності і любові до свого рідного краю, до свого народу.

Висловлюю глибоку  вдячність мешканцям громади, які брали і нині беруть участь в Операції об’єднаних сил (ООС), за відвагу, яку вони  проявляють щодня, ризикуючи здоров’ям та життям, захищаючи українську землю.  

Тож дозвольте привітати  кожного, хто сумлінним  виконанням військового обов’язку, своєю  мужністю та самовідданістю щодня робить нашу країну сильнішою!

Мирного неба, міцного здоров’я вам та вашим родинам, добробуту, витримки та  стійкості духу у благородній справі вірного служіння рідному народові. Хай Господь щомиті оберігає вас, а любов до рідної землі і людська шана надихають на нові звершення в ім’я захисту незалежності нашої держави.  Слава Україні!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису