Сьогодні – День місцевого самоврядування

  • 868

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ, ДЕПУТАТИ ВСІХ РІВНІВ, ЧЛЕНИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ, ПРАЦІВНИКИ АПАРАТУ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ, ВЕТЕРАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ!

Прийміть сердечні вітання з нагоди свята демократії і народовладдя – Дня місцевого самоврядування, яке українська спільнота щорічно  відзначає 7 грудня.

Це свято стосується кожного мешканця нашої громади, кому небайдужа доля рідного міста чи села. Місцеве самоврядування сьогодні – найближча до людей владна самоорганізація, на яку покладена велика відповідальність за соціально-економічний  розвиток територіальної громади, за благополуччя всіх її  жителів.

З нагоди Дня місцевого самоврядування висловлюю вдячність депутатам міської, районної та обласної рад, членам виконавчого комітету та працівникам апарату Лохвицької міської ради, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, людяність і особисту відповідальність.

Особливі слова подяки адресую ветеранам самоврядування, які вклали часточку своєї душі в становлення та розвиток Лохвицької міської територіальної громади.

Від щирого серця бажаю усім здоров’я, достатку і благополуччя.  Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє нашої громади щодня додає сил та наснаги на добрі діла!

 З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису