ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У ЛОХВИЦЬКІЙ ГРОМАДІ

  • 467

7 грудня у Лохвицькому міському будинку культури відбулися урочистості і святковий концерт з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.

За календарем офіційних дат це свято запроваджене в Україні з двохтисячного року і уже багато років  поспіль представники місцевого самоврядування святкують своє професійне свято.

У громадській свідомості зміцніло розуміння необхідності подальшого розвитку демократичних принципів державного устрою і відчуття того, що місцеве самоврядування –  найбільш наближена до людей влада,  покликана вирішувати головні питання життєзабезпечення населення громади.

Вважати День місцевого самоврядування професійним святом лише працівників органів місцевого самоврядування було б не неправильно.  Адже саме місцеве самоврядування дає можливість всім громадянам брати участь у вирішенні соціально-економічних питань своєї території, проявляти громадські ініціативи та відстоювати свої інтереси.

З Днем місцевого самоврядування – святом народовладдя та демократії присутніх у залі БК привітав Лохвицький міський голова Віктор Іванович Радько. Він висловив вдячність  депутатам міської, районної та обласної рад, членам виконавчого комітету та працівникам Лохвицької міської ради, які демонструють самовідданість, професіоналізм, людяність і особисту відповідальність у роботі.

  • Саме завдяки спільним зусиллям нам вдалося згуртуватися в міцну, перспективну громаду і закріпити основні напрямки її  розбудови. Тому сьогодні Лохвицька міська рада плідно працює над вирішенням важливих  питань у економічній, соціальній, комунальній та освітній сферах, – відзначив Віктор Іванович. – Я щиро дякую всім, хто має причетність до місцевого самоврядування, адже ми з вами трудилися і трудимося задля добробуту людей. І хай високий професіоналізм, компетентність та активна громадянська позиція кожного сприяють розквіту нашої громади, добром і миром, розумінням і підтримкою приходять в кожну оселю! – побажав  міський голова. 

 

За сумлінну працю на благо Лохвицької територіальної громади, високий професіоналізм  при виконанні службових обов’язків, вагомий  особистий внесок у розвиток та зміцнення соціально-економічного потенціалу громади та з нагоди професійного свята  Віктор Іванович Радько нагородив  Грамотами Лохвицької міської ради:

ФИРСУ  Юлію Володимирівну – провідного спеціаліста-землевпорядника відділу земельних та екологічних питань виконавчого комітету Лохвицької міської ради, ДЕЙНЕКУ Марію Іванівну –  провідного спеціаліста відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

КОНОБЄВСЬКУ Вікторію Олегівну – начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

РИБНИЦЬКУ Юлію Михайлівну – провідного спеціаліста-економіста  відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

ФИЛЬ Оксану Михайлівну – фахівця з публічних закупівель відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

ГОЛОВНЮ Анатолія Володимировича – провідного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

ДІБРОВУ Олену Миколаївну – провідного спеціаліста фінансового відділу виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

ЄМЕЦЬ Анну Андріївну – провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Лохвицької міської ради,

ПОПАДИНЕЦЬ Анну Олександрівну – державного реєстратора відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Лохвицької міської ради.

З нагоди професійного свята за сумлінну працю на благо Лохвицької територіальної громади, ініціативність та високий професіоналізм при виконанні службових обов’язків, вагомий особистий внесок у вирішення питань життєзабезпечення старостатів міський голова Віктор Іванович Радько вручив грамоти Лохвицької міської ради:

КАЛАЧ Світлані Володимирівні – старості Лучанського старостинського округу Лохвицької міської ради,

КЛИМЕНКО Юлії Сергіївні – старості Погарщинського старостинського округу Лохвицької міської ради

ВИННИКУ Віталію Васильовичу – старості Безсалівського старостинського округу Лохвицької міської ради.

Щирі вітання з Днем місцевого самоврядування  на урочистостях прозвучали від першого заступника голови Миргородської районної ради Олега Юрійовича  Карабки, який побажав присутнім  міцного здоров’я, натхнення успіхів у праці, а Лохвицькій територіальній громаді – розвитку та процвітання.

Намистом художніх номерів присутніх порадували народний фольклорний колектив «Пісенне джерело» Лохвицького МБК, дует «Вишиванка» у складі Наталії Захарової та Юлії Дерев’янко, квартет «Сузір’я» ДМШ ім. І.О. Дунаєвського.  За подарований гарний настрій артисти отримали від присутніх  теплі оплески.