Турбота — це нагадати рідним носити маску правильно та дотримуватися дистанції навіть після щеплення від COVID-19

  • 946

Турбота — це нагадати рідним носити маску правильно та дотримуватися дистанції навіть після щеплення від COVID-19.Фото без опису

Вакцинація від COVID-19 — це дуже важливо ???? Але навіть вакцина, не звільняє нас від необхідності дотримуватися правил безпеки під час пандемії.

Після вакцинації усім-усім потрібно продовжувати правильно носити маску, зберігати фізичну дистанцію 1,5 метри, уникати скупчень людей, не відвідувати громадські місця без потреби, мити руки з милом щонайменше 40 секунд...Ну, ви зрозуміли ????

Це все необхідно, щоби захистити себе та інших людей від інфікування вірусом SARS-CoV-2 ?? Особливо тих, хто у групі ризику, наших дорогих бабусь та дідусів.

???? Наш організм виробляє клітини імунної системи (Т-лімфоцити та В-лімфоцити), як правило, лише через кілька тижнів після вакцинації. Саме ці клітини будуть пам’ятати, як боротися із COVID-19 у майбутньому. Тому є ризик того, що людина могла інфікуватися вірусом SARS-CoV-2 перед або після вакцинації, а потім захворіти, бо організм не мав достатньо часу для утворення захисту.

Навіть після вакцинації, людина може бути носієм вірусу й інфікувати інших.

Нагадайте близьким носити маски та дотримуватися дистанції ??????????