ГУМОВІ ДОРІЖКИ ДЛЯ СПОРТМАЙДАНЧИКА У СЕЛІ ЯХНИКИ

  • 946

У селі Яхники в 2019 році за кошти колишньої сільської ради у співфінансуванні з коштами обласного бюджету було реалізовано проєкт «Реконструкція спортивного майданчика під майданчик зі штучним покриттям для гри в міні-футбол».   Заходами проєкту було передбачене влаштування основи, встановлення металевої огорожі, освітлення майданчика, влаштування штучної трави на полі та доріжок з гранвідсіву.

У ході експлуатації спортивної споруди доріжки показали свою непрактичність, адже крихти гранітного відсіву за взуттям школярів постійно заносилися на футбольне поле. До того ж, гранвідсів може проявити себе як травмонебезпечний будівельний матеріал.

Аби створити юним яхничанам безпечніші умови для занять спортом та надати естетичну завершеність спортивній споруді, Лохвицька міська рада ініціювала проведення капітального ремонту пішохідних доріжок, який передбачає укладання по периметру майданчика гумової плитки.  

Сьогодні підрядником було розпочато відповідні роботи. За умови  сприятливої погоди їх планується завершити за кілька днів.