Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

  • 860

Дорогі мешканці Лохвицької громади!

14 грудня 1986 року було закінчено будівництво захисного саркофага над зруйнованим атомним реактором Чорнобильської атомної електростанції. Відтоді ця дата стала Днем вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – пам’ятним днем, коли згадують всіх, хто віддав свої життя заради порятунку мільйонів інших громадян.

Це день скорботи і глибокої вдячності героям, які, ризикуючи здоров’ям, виявили самовідданість та мужність в екстремальних  умовах при подоланні наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття – аварії на четвертому енергоблоці Чорнобильської АЕС.

Низько вклоняюся усім ліквідаторам, які зараз проживають на території Лохвицької територіальної громади,  на чию долю випало випробування працювати  в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби заступити від біди не тільки своїх рідних і близьких людей, а Україну і весь світ.

Щиро бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, миру, добра і злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші  добрі справи, за ваш життєвий подвиг!

З повагою –  Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису