ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ ПРАЦІВНИКІВ СУДУ

  • 1431

Сьогодні з нагоди професійного свята – Дня працівників суду перший заступник Лохвицького міського голови С.Ю. Шрамко разом з начальником юридичного відділу виконавчого комітету Лохвицької міської ради А.В. Винником з урочистим візитом побували у Лохвицькому районному суді.

Перший заступник міського голови С.Ю. Шрамко подякував суддям та працівникам апарату Лохвицького районного суду за щоденну і невтомну працю, якою вони забезпечують функціонування судової влади в Україні.

–Ви є гарантами довіри громадян до держави через здійснення незалежного і справедливого правосуддя, а ваша нелегка та відповідальна праця є запорукою ефективного захисту прав і свобод громадян, – підкреслив С.Ю. Шрамко та вручив працівникам Лохвицького районного суду почесні нагороди, квіти та  символічні подарунки з атрибутикою громади.     

За бездоганну сумлінну працю у галузі права, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розбудову України як правової держави, забезпечення захисту прав і свобод громадян  Грамотою Лохвицької міської ради нагороджено голову Лохвицького районного суду БОНДАРЬ Вікторію Анатоліївну.  

За сумлінне і зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значний вклад у забезпечення захисту прав і свобод громадян Грамоти Лохвицької міської ради отримали помічник голови суду ЗАСЛАВЕЦЬ Ольга Русланівна та  помічники суддів ДУНАЄВСЬКА Інна Миколаївна, КАПЛЕНКО Ярослава Олександрівна, ПОЛОВКОВА Наталія Федорівна.

У день професійного свята працівники Лохвицького районного суду отримали щирі побажання міцного здоров’я, сімейного затишку, наснаги і мудрих рішень на шляху утвердження верховенства права і справедливості!