19 грудня – День Святого Миколая

  • 497

ДОРОГІ ЮНІ ТА ДОРОСЛІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Сердечно вітаю вас із одним із найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського світу – Днем Святого Миколая Чудотворця, яке зимовою казкою приходить на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами. 

В Україні Святого Миколая здавна шанують як захисника, наставника і покровителя дітей, адже цей подвижник надихає всіх на добро та дарує віру у здійснення заповітних бажань.

Для дорослих День Святого Миколая – свято, яке приносить зцілення душі та наповнює кожного чудотворними силами, аби протистояти злу та негараздам. Тож бажаю кожному зміцнення віри, безбідного буття та заступництва Миколая Чудотворця!

Із нетерпінням та завмиранням серця на Святого Миколая чекають діти, бо переконані, що він обов’язково завітає в їхні домівки. Для  хлопчиків і дівчаток це свято завжди бажане, адже в їхньому прекрасному дитячому світі здійснюються всі фантастичні мрії.

Дітям і дорослим у цей день хочу побажати того, з чим асоціюється Святий Миколай, – добра, милосердя, завзятості.  Від щирого серця зичу всім здоров’я, радості та духовної благодаті. Хай Святий Миколай благословить всіх на світлі помисли, наділить найкращими людськими чеснотами і надихне на корисні справи. Будьте добрими і уважними один до одного, адже найпростіше благе діло – то вже і є маленьке диво, яке кожен з нас може робити щодня!  

                                  Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису