ЮНІ ЛОХВИЧАНИ ОТРИМАЛИ СОЛОДКІ ДАРУНКИ

  • 702

День Святого Миколая Чудотворця – одне з найсвітліших, найдобріших і найрадісніших християнських свят, яке традиційно уособлює в собі початок новорічних дійств. Особливо важливим та очікуваним є цей день для дітей, які переконані, що Миколай не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов.

Саме тому це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому чарівному дитячому світі в День святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші дитячі мрії.

Тому 64 маленьких жителів Лохвицької територіальної громади (а це діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які виховуються в сім'ях опікунів/піклувальників, прийомних сім'ях та дитячому будинку сімейного типу, рідні діти з цих сімей та діти, які перебувають на обліку служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах) отримали солодкі подарунки від Лохвицької міської ради та вітальні листівки від міського голови Віктора Радька з побажаннями здоров'я і щастя, любові та злагоди, добробуту та благополуччя, мирного неба та процвітання. І нехай не тільки в особливі дні, а кожен день кожна дитина нашої громади відчуває любов та опіку!