НОВОРІЧНЕ СВЯТО У ІНКЛЮЗИВНО-РЕСУРСНОМУ ЦЕНТРІ

  • 1229

22 грудня 2021 року для дітей,  які відвідують Інклюзивно-ресурсний центр  Лохвицької міської ради, пройшло новорічне свято.

Саме у цю святкову пору всі ми знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  напередодні фахівці разом з дітками готували казкову атмосферу –  прикрашали новорічну  ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками.  Адже новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

У цей  день у всіх діток та батьків  був передсвятковий настрій, відчуття казки та чогось чарівного – новорічного. Фахівці ІРЦ  підготували святкову  програму з новорічними сюжетами, хороводами, іграми, майстер-класами.  По закінченню свята Дід Мороз та Снігуронька  подарували солодкі подарунки.

Висловлюємо щиру подяку за допомогу у проведенні Новорічного  свята  відділу освіти виконавчого комітету Лохвицької міської ради за красуню ялинку, Альоні Смірновій за проведення майстер класу з розпису різдвяного пряника, Анні Красношапці – за веселі ігри, магазину «Хвилинка» – за солодкі подарунки.

Сподіваємося, що святковий настрій залишиться у всіх надовго! Бажаємо всім, аби Новий рік приніс мир, спокій, справедливість та здоров’я, радість і впевненість у завтрашньому дні.

 Людмила Мельник, директор ІРЦ Лохвицької міської ради