ЖИТЕЛЬЦІ СЕЛА СТАРИЙ ХУТІР ЛЮДМИЛІ СОРОЦІ ПРИСВОЄНО ЗВАННЯ «МАТИ-ГЕРОЇНЯ»

  • 1445

Людмилу Миколаївну Сороку у селі Старий Хутір Гирявоісковецького старостату знають як доброзичливу і працелюбну жінку. А ще як матір, яка народила і до 8-річного віку виховала 5 дітей:  трьох доньок  – Наталію (1992 р.н.), Анастасію (2006 р.н.), Тетяну (2008 р.н.) та двох синів – Олександра (1996 р.н.) і Дмитра (2012 р.н.).

За самовіддану материнську працю по вихованню п’ятьох дітей Сорока Людмила Миколаївна заслуговує на присвоєння почесного звання «Мати-героїня» – про це йшлося у рішенні виконавчого комітету Лохвицької міської ради від 28.09.2020 року №170.         

Указом Президента України від 7 травня 2021 року №188/2021 Сороці Людмилі Миколаївні присвоєно це почесне звання.

Днями Почесну нагороду Матері-героїні вручив перший заступник голови Миргородської районної ради О.Ю. Карабка. Староста Гирявоісковецького старостинського округу Н.П. Давиденко порадувала багатодітну матір пам’ятним подарунком та солодощами для дітей від Лохвицької міської ради.

Від імені Лохвицької міської територіальної громади щиро вітаємо Людмилу Миколаївну з високим званням, яке є свідченням державного визнання її материнської самовідданості, наполегливої і важкої праці, яку вона щодня вкладала у своїх дітей. Міцного здоров’я, злагоди, благополуччя й сімейного затишку усій її великій і дружній родині!