ЛОХВИЧЧИНА ШАХОВА

  • 1462

У селі Гиряві Ісківці за підтримки Лохвицької міської ради відбувся територіальний шаховий турнір пам’яті Героя Праці М.Т. Юрченка. На жаль, через карантинні обмеження  ця подія не мала того масштабу, що зазвичай, коли на традиційні  змагання з 20-річною історією проведення збиралися 10 команд із 4 областей.

Цьогоріч  учасниками територіального шахового турніру стали 2 команди шахістів – Лохвицької та Гадяцької територіальних громад.

Із стартом змагань учасників привітали заступник голови Миргородської районної ради О.Ю. Карабка, голова громадської організації «Ветерани Лохвиччини» В.М. Севастьянов, староста Гирявоісковецького старостинського округу Н.П. Давиденко.

У результаті палких поєдинків за шаховими дошками перемогу здобули гості з Гадяччини, лохвичани стали другими.

Переможці та  призери територіального шахового турніру пам’яті Героя Праці М.Т. Юрченка отримали дипломи та подарунки з атрибутикою Лохвицької громади. 

Подальшими планами Лохвицького шахового клубу ім. М. Таля поділився його голова Олександр Михайлович Кузьменко:

– З 19 січня по 10 березня 2022 року ми хочемо провести змагання на першість Лохвиччини серед шахістів. Я запрошую долучитися до участі гравців, незалежно від віку і статі.  Телефонуйте  за номером 066-07-50-852 всі,  кого цікавить додаткова інформація з організації і проведення майбутніх шахових змагань!