ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

  • 1549

Від щирого серця вітаю вас із прийдешнім Новим роком та наступаючим світлим святом Різдва Христового! 

Для всіх нас це особлива пора, час, коли ми забуваємо про негаразди і турботи та об’єднуємось навколо головних цінностей: любові до своєї родини,  до свого міста і села, своєї  громади.

Рік, який ми прожили, був сповнений тривог, перемог та випробувань, здолання перешкод та здійснення планів.

Незважаючи на складнощі,  він став для  нашої громади роком поступу вперед. Ми втілили в життя багато щоденних справ по благоустрою населених пунктів, реалізували заплановані проєкти з будівництва доріг і тротуарів, розширили спортивну інфраструктуру, осучаснили освітні заклади громади.

Тож дякую всім за добросовісну працю, активну громадянську позицію, взаєморозуміння та щире бажання зробити нашу громаду сучасною, прогресивною, процвітаючою!

Попереду ще багато питань, розв’язання яких дасть можливість нашій громаді впевнено дивитися у майбутнє. А плідні трудові будні мешканців нашого краю стануть запорукою соціально-економічного розвитку, добробуту кожного населеного пункту  Лохвицької територіальної громади. 

Нині, зустрічаючи Новий рік, напередодні світлих різдвяних свят подаруймо нашим близьким і рідним найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу.  

Хай ваші будні будуть сповнені гарними людьми, радісними подіями, плідними рішеннями і цікавими відкриттями! Хай 2022 рік несе в кожну родину здоров’я і добро, щастя і здійснення мрій! Світла всім і радості! Щасливого Нового року та благодатного Різдва! Веселих всім свят і Божого благословення!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису