ЛОХВИЦЯ НОВОРІЧНА

  • 587

Після срібного дзвону курантів, які сповістили про настання нового 2022 року, як тільки-но минула перша година ночі, мешканці і гості міста Лохвиця зібралися у сквері Героїв України біля сяючої вогнями Головної ялинки громади, аби взяти участь у традиційному масовому гулянні.

Розпочалося святкування вітальним виступом  Лохвицького міського голови Віктора Радька:

  • Новий рік всі ми зустрічаємо з новими планами, бажанням продовжити  розпочате  та впевненістю у своїх силах, –  сказав очільник громади. – Прагнення змін на краще слугуватиме нашим головним пріоритетом у майбутньому. Вірю, що завдяки єдності, розумінню і взаємній підтримці у новому 2022-му  році ми зможемо реалізувати всі задуми та подолати будь-які складнощі. У році новому від душі зичу кожному з вас здоров’я, успіхів, щастя і достатку!   Хай  2022-й рік принесе в кожну родину добро, радість і здійснення заповітних бажань, а нашій громаду – мир, стабільність  і  процвітання! Щасливих вам свят і Божого благословення! – побажав Лохвицький міський голова.

А потім веселу вітально-ігрову естафету підхопила щедрувальна група Лохвицького міського будинку культури.  Театралізоване дійство,  наповнене  піснями, серед казкових героїв якого добро традиційно перемогло зло, сподобалося всім глядачам.

Із задоволенням, незважаючи на дощові примхи погоди, у новорічну ніч діти і дорослі брали участь у розвагах біля ялинки – грали в ігри та водили веселі хороводи.