ПРОФІЛАКТИЧНИЙ РЕЙД У СІМ'ЯХ, ЩО ПЕРЕБУВАЮТЬ У СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ ОБСТАВИНАХ

  • 1729

Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи відділення соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Лохвицької міської ради. Метою виїздів є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов'язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Так 13 січня 2022 року спеціалістами відділення (Маковецька Ю.В., Настенко Н.М.) спільно з поліцейськими офіцерами Лохвицької громади (Грищенко В.С., Куделя Т.Ю.) та провідним спеціалістом служби у справах дітей виконавчого комітету Лохвицької міської ради (Попова О.М.) проведено профілактичний рейд, в ході якого обстежено 3 сім'ї (10 дітей), що знаходяться на обліку як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах.

Із батьками проведено роз'яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов'язків, дотримання санітарно – гігієнічних норм у житлових приміщеннях, адже  саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей.