19 січня – Хрещення Господнє, Богоявлення

  • 772

 ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Вітаю вас із великим православним святом –  Хрещенням Господнім, Богоявленням! Воно встановлене в пам'ять хрещення Ісуса Христа Іоанном Хрестителем у річці Йордан, під час якого на Ісуса у вигляді голуба зійшов Святий Дух.

Це свято оновлення душі та тіла, яке  дано нам, аби по-новому поглянути на світ довкола, повірити в його чистоту і прийняти в серце його красу.       

Традиційно цього дня всі бажаючі мешканці та гості нашої громади зможуть відчути на собі цілющу силу освяченої води, адже вважається, що на Водохреща, з опівночі до опівночі, вода набуває цілющих властивостей і зберігає їх протягом року, лікуючи тілесні й духовні хвороби.

У цей особливий, наповнений святістю день, хай в душі у кожного з вас знайдеться місце для любові і прощення, Божа благодать зійде в кожен будинок, а життя стане світлішим і чистішим! Нехай потонуть всі біди і проблеми у крижаній воді водохресних днів!

Міцного здоров’я всім, внутрішнього тепла, домашнього затишку та миру всій Україні! Христос Хрещається!  В ріці Йордані!

          З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису