ЛОХВИЦЬКА МІСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА У ВАШОМУ СМАРТФОНІ

  • 1366

Шановні мешканці Лохвиччини!Фото без опису

Кожен з нас є частинкою великої і потужної громади, у якій щодня вирує цікаве матеріальне, культурне та духовне життя.  Щоб  інформувати Вас про події в місті та селах 12-ти старостинських округів громади, нашу спільну працю на  їх благо, утвердити прозорість і відкритість діяльності органів місцевого самоврядування, Лохвицька міська рада  пропонує Вам скористатися такими цифровими інформаційними ресурсами:

Офіційний сайт Лохвицької міської територіальної громади: https://www.lmr.gov.ua/

Віднедавна стали доступними два Чат-боти у Тelegram та Viber, які автоматично сповіщають про новини у громаді. Щоб підключити ці чати   можна сканувати відповідні QR-коди або перейти за посиланнями:

Фото без описуФото без опису

Viber-bot:

viber://pa?chatURI=gromadaorgua&context=select_gromada_17211

Telegram-bot:

https://t.me/gromadaorgua_bot?start=select_gromada_17211

Якими турботами живе наша громада, Ви також можете стежити у соціальній мережі Facebook  на сторінці Лохвицької міської ради: https://www.facebook.com/lmr.gov.ua

Архів записів та онлайн трансляції сесій Лохвицької міської ради можна переглянути на нашому YouTube-каналі

У реаліях сьогодення життя мешканців не може бути зручним і комфортним, якщо громада не використовує сучасні цифрові технології!

Долучайте Лохвицьку міську територіальну громаду у свій смартфон, щоб ознайомлюватися з нормативно-правовими документами, розпорядженнями, оголошеннями, щоб завжди бути в курсі  свіжих новин і подій, які відбуваються на теренах Лохвиччини!  Цифрова громада – дієва громада!