22 січня – День Соборності України

  • 1287

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

22 січня український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу – Українську Народну Республіку.

Це один із тих днів,  згадка про  який  сповнює серце радістю і надією. День, коли 104 роки тому українці промовили на  весь світ: «Ми – нація! Ми – на своїй землі! Ми – у власній державі!».

Згадаймо  цього дня покоління наших дідів і прадідів, які боролися за  самостійність нашої держави. Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар її незалежності, соборності, державності. Вклонімося пам’яті героїв сучасності – воїнів-захисників, які на сході держави поклали свої життя за Україну.

Дорогі співвітчизники! Сердечно бажаю всім міцного здоров’я, миру, злагоди і глибокої віри у гідне майбутнє України! Хай розум, воля та любов до України згуртовують нас заради її процвітання, адже будь-які труднощі можна здолати  тільки з розумінням того, що наша сила – в єдності! З Днем Соборності! Слава Україні!

            З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО