ІЗ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 930

У п’ятницю, 21 січня, під головуванням міського голови Віктора Радька відбулося засідання виконавчого комітету Лохвицької міської ради, на порядок денний якого було винесено 14 питань. 

Ряд з них носили соціальний характер. Так рішеннями членів виконкому затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав громадянина відносно малолітньої дитини для подальшого його надання до Лохвицького районного суду Полтавської області. Одного громадянина у зв’язку з поліпшенням житлових умов виключено зі списків громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконкомі Лохвицької міської ради та  затверджено список громадян, що потребують поліпшення житлових умов. 

З метою виконання пошукових робіт покладів нафти і газу, на період січень-лютий 2022 року рішенням виконкому продовжено термін проведення робіт ТОВ «ВІКОІЛ ЛТД» на землях комунальної власності громади Васильківський старостинський округ), що потрапляють у контур проведення робіт для прокладення сейсмічного кабелю, геофонів, акумуляторних батарей, проходження вібраційних установок, а також проведення буро-вибухових робіт.

Черговий блок вирішених питань стосувався присвоєння та уточнення адрес об’єктів нерухомого майна, розташованих у м. Лохвиця та с. Гаївщина.

Наступними рішеннями члени виконкому дискваліфікували  переможця аукціону щодо оренди нерухомого майна комунальної власності територіальної громади  у зв’язку з непідписанням переможцем електронного аукціону протоколу у визначений Порядком термін та внесли зміни та доповнення до Переліків об’єктів комунальної сфери, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону.

Розглянувши подані комунальним підприємством «Лохвиця-сервіс» розрахунки економічно обґрунтованих витрат на послуги централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів,  враховуючи висновки комісії по розгляду розрахунків тарифів на житлово-комунальні послуги від 19.01.2022  року №1 та №2, виконавчий комітет вирішив:

  1. Затвердити тарифи комунального підприємства «Лохвиця-сервіс» Лохвицької міської ради на послуги з централізованого водопостачання:
  • для населення – 17,50 грн. за 1 куб. м.;
  • для бюджетних установ  – 18,48 грн. за 1 куб. м.;
  • для інших підприємств  – 19,93 грн. за 1 куб. м.
  1. Затвердити тарифи комунального підприємства «Лохвиця-сервіс» Лохвицької міської ради на послуги з централізованого водовідведення:
  • для населення – 21,42 грн. за 1 куб. м.;
  • для бюджетних установ  – 21,42 грн. за 1 куб. м.;
  • для інших підприємств  – 21,42 грн. за 1 куб. м.

Встановлені тарифи будуть введені в дію з 01 лютого 2022 року.

Рішеннями виконкому схвалено проєкти рішень по питаннях, які будуть винесені на пленарне засідання 25-ї сесії Лохвицької міської ради, проведення якої заплановане на 27 січня 2022 року: «Про схвалення проєкту рішення «Про затвердження звіту про надходження та використання коштів загального та спеціального фондів бюджету Лохвицької міської територіальної громади за 2021 рік», «Про схвалення проєкту рішення «Про використання вільного залишку коштів бюджету Лохвицької міської територіальної громади у 2022 році» та  «Про схвалення проєкту рішення «Про внесення змін до показників бюджету Лохвицької міської територіальної громади на 2022 рік».