ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ! ДОРОГІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!

  • 919

30 років тому, 28 січня 1992 року,  Верховна рада України  прийняла постанову «Про затвердження державним прапором України національного прапора», яким вже офіційно затвердила прямокутне полотнище із двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору і нижньої – жовтого.

Наш прапор – це символ нашої національної, людської гідності, який промовисто відображає наші почуття та прагнення. Він говорить мовою наших сердець. Адже ми радісно здіймаємо жовто-блакитні полотнища в знак перемоги та торжества, низько схиляємо їх в години скорботи, грізно підносимо їх, висловлюючи гнів і протест.

Наш прапор – джерело сили, мужності, відваги і великої любові. Саме під його  синьо-жовтим крилом,  до болю сповнені любов’ю до Батьківщини, українські воїни зараз, у цю саму мить, захищають нашу незалежність, яка є найвеличнішим надбанням нашого народу.        

Благородні синій та жовтий кольори нашого прапора уособлюють миролюбство та працьовитість мільйонів людей великої України – від півночі до півдня, від сходу і до заходу.

Шановні співвітчизники, прийміть щирі вітання із 30-ю річницею затвердження Державного Прапора України!  Хай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде нашим надійним оберегом у всіх справах та помислах!

 З повагою – Лохвицький міський голова Віктор РАДЬКО

Фото без опису