15 лютого – День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

  • 1267

ШАНОВНІ ВОЇНИ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ,
ВЕТЕРАНИ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЯХ ІНШИХ ДЕРЖАВ! ДОРОГІ МЕШКАНЦІ ЛОХВИЦЬКОЇ ГРОМАДИ!

Щороку 15 лютого українці віддають глибоку шану солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам і службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій у «гарячих» точках планети на територіях понад двадцяти п'яти держав. 

Кожна війна – це лихо, трагедії, смерті. Але найбільш масштабним був афганський конфлікт. Ця неоголошена війна тривала 3340 пекучих та тривожних діб. Людські втрати у ній були тяжкими. Загинуло майже 15 тисяч солдат та офіцерів, з яких – понад 3 тисячі українських юнаків.

Шановні воїни-інтернаціоналісти! Сьогодні, коли на сході України неоголошена російським агресором війна калічить людські долі, нас усіх об'єднує одне спільне бажання – щоб на нашій землі не проливалася кров,  щоб дружини, матері і батьки не оплакували загиблих чоловіків і синів, щоб діти не залишалися сиротами, щоб на Україну повернулися довгождані мир і спокій, щастя і радість!

Від імені Лохвицької міської ради та її виконавчого комітету щиро бажаю всім довгого і щасливого життєвого шляху, міцного здоров'я, щедрої долі  і мирного неба над головою для вас, ваших родин і всієї України!

З повагою – Лохвицький міський голова ВІКТОР РАДЬКО

Фото без опису