ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ, СПОЖИВАЧІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ!

  • 353

Триває двадцята доба війни в нашій державі. У цей непростий для країни  час кожен свідомий українець на своєму місці робить посильний вклад у спільну справу – створення і підтримання відповідних умов життя і здоров’я людей.

Жителі Лохвицької громади боронять Україну у лавах  ЗСУ і територіальної оборони, займаються волонтерством. Наш край став прихистком для внутрішньо переміщених осіб, які вимушені були покинути власні домівки через пряму загрозу їхньому життю внаслідок бойових дій.

КП «Лохвиця-сервіс» Лохвицької міської ради як підприємство критичної інфраструктури робить все можливе для надання повного спектру послуг жителям громади.  А це водопостачання, водовідведення, вивезення  твердих побутових відходів. Працівники КП «Добробут-сервіс» дбають про благоустрій та чистоту міста і сіл громади. 

У період військового часу працівники комунальних служб, за потреби навіть цілодобово, продовжують виконувати свою роботу. А значить вповні заслуговують на винагородження своїх зусиль – отримання заробітної плати. Надто напередодні свого професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке припадає на неділю 20 березня.

Тому закликаю всіх мешканців Лохвицької громади з розумінням і повагою поставитися до працівників, які  забезпечують нам звичні побутові блага, та сплатити борги за отримані комунальні послуги!

Від імені жителів громади щиро вітаю працівників комунальних підприємств з наступаючим професійним святом! У час, коли наш край разом з усією Україною протистоїть ворожій агресії, дякую кожному за відповідальне ставлення до своїх обов’язків, копітку, але вкрай необхідну роботу, яку ви виконуєте щодня на благо людей! Бажаю і надалі витримки, міцності духу, мирного неба над головою та рідної землі під ногами! Правда переможе! Ми переможемо! Все буде Україна!

Лохвицький міський голова Віктор  РАДЬКО

Фото без опису