ІЗ ЗАСІДАННЯ 27 (ПОЗАЧЕРГОВОЇ) СЕСІЇ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 228

Сьогодні 16 березня за присутності 23 депутатів відбулося пленарне засідання 27 (позачергової) сесії Лохвицької міської ради 8 скликання. Хвилиною мовчання присутні на чолі з Лохвицьким міським головою Віктором Радьком вшанували пам'ять нашого загиблого Героя-земляка з села Васильки Юрія Лисенка та всіх захисників, які віддали своє життя за Україну з вірою у перемогу над віроломним російським агресором.

Слова вдячності міський голова адресував кожному мешканцю Лохвиччини, хто долучився до зміцнення обороноздатності громади. Тим, хто стоїть на захисті рідної землі, хто турбується про їх забезпечення продуктами,  бере участь у зборі гуманітарної допомоги, виготовленні засобів спорядження, хто  дбає про біженців, які «зеленими коридорами» рухаються з Сумщини – території ведення активних бойових дій.

–Всі зроблені справи і всіх, хто допомагає – не перелічити, але ми знаємо, пам’ятаємо і глибоко вдячні кожному, – сказав Віктор Радько. – Зараз будь-яка, навіть незначна,  добра справа робиться для великої перемоги України!  – наголосив Лохвицький міський голова. 

У ході засідання сесії було обговорено та прийнято ряд рішень по питаннях спрямування коштів на зміцнення обороноздатності та безпеки населення Лохвицької громади. Фото без опису