ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ЛОХВИЧЧИНИ!

  • 1003

Станом на ранок  25 березня  у нашій громаді ситуація залишається  стабільною і контрольованою.  Цілодобово працюють міський голова та оперативний штаб. На варті  – підрозділи територіальної оборони і поліція.

 Життєдіяльність  населених пунктів Лохвиччини  триває у звичному руслі. Об’єкти критичної інфраструктури і зв'язок функціонують.

Для подальшого формування гуманітарних вантажів та їх відправку у постраждалі від бойових дій сусідні райони і області, для підтримки вимушених переселенців вчора отримано допомогу від ГО «Єдність націй» (кер. М.М. Яремчук ) м. Івано-Франківськ.

На постійній основі  надаємо допомогу та підтримку тимчасово переміщеним громадянам, які прибули і прибувають на територію населених пунктів Лохвицької громади.

Прохання до переселенців, які мають малих діток,  звертатися  в Центр підтримки тимчасово переміщених осіб (Лохвицький міський Будинок культури, тел. (05356) 3-14-63)  для отримання дитячого харчування та засобів гігієни для малюків.  

Щиро дякуємо мешканцям графства Корнуолл Великобританії та жителям Польщі за надану гуманітарну допомогу для підтримки українського народу! 

Наразі очікуємо на черговий гуманітарний вантаж від Самбірської міської ради  Львівської області.  

Сьогодні нашим мужнім лохвичанам-захисникам, військовослужбовцям ЗСУ на передову будуть передані  3 бронежилета.

Лохвичани! Зберігаємо спокій, тримаємо стрій,  виконуємо кожен свою ділянку роботи!  Віримо в нашу  потужну і героїчну армію, віримо в нашу перемогу! Все буде Україна!

Фото без опису